søndag den 23. februar 2014

Autoriteter i tiderne

 Autoriteter i tiderne
(og deres krav til os)

I 1966-68 var vi imod autoriteter, men ”vi” var det på forskellige måder og af forskellige grunde.
Jeg valgte bevidst at gå imod de eksisterende autoriteter FORDI jeg syntes at de forvaltede verden uden respekt og omsorg for den.
Det var ikke fordi jeg var personligt provokeret af, at autoriteter havde magten.
Tværtimod ønskede jeg at disse autoriteter skulle optræde mere ansvarligt overfor Jordklodens liv, og at autoriteterne burde formidle og tjene folks ønsker. Alle almindelige folks forskellige behov burde dækkes, ingen skulle sulte, og ingen manipuleres til krig, og alle burde opdrages og undervises til at blive oplyste borgere i et samfund, hvor der var (vil blive) konsensus om at eksistere og virke til gavn for fællesskabet.
Det var min plan og mit formål med at være anti-autoritær.
Det var IKKE fordi jeg følte mig stimuleret af at gøre andre mennesker til grin eller fordi jeg fik en følelse af at det var sjovt at være smartere end dem.
Det var OMVENDT FORDI jeg ville hjælpe med til at gøre verden til et mere fornuftigt sted at leve FOR ALLE.
Det går som en rød tråd gennem hele mit liv, at mit formål er at prøve at leve op til idealerne om at skabe en ny fremtid med fred og videnskabelig udvikling med bedre teknik og bedre levevilkår og ikke mindst en spirituel udvikling med højere og dybere bevidstheds-tilstande hos de enkelte individer.
Et håb om at primat-arten ”mennesket” kan videre-udvikles i evolutionen til et væsen med bedre social moral og blive en del af fantastiske projekter som varetager alt liv på Jordklodens interesser, og dermed skabes et mål for hvert individs stræben, som giver en retning og mening med livet, der fører til forbedringer gennem åbenhed for kreativitet og skaberkraft i total modsætning til de enorme destruktive og negative konsekvenser af egoisme, nationalisme, religiøs eksklusion og fjendeforestillinger, som har været fremherskende, især promoveret af den industrielle fase af 1800-1900-2000-tallerne i vores historie.
Vi skal ikke konkurrere mod ”de andre”, men hjælpe hinanden til bedre vilkår for hver enkelt, og skabe mere personlig frihed fra enhver form for tvang og undertrykkelse.

Autoriteterne i disse tider vil herske over os, manipulere vores hjerner til at blive lydige slaver, og afskaffe dem af os, som de ikke har brug for til at skabe en sekulær narcissistisk elite-magt for de 10 % psykopatiske, kyniske og ondskabsfulde menneskelignende uhyrer, der regerer via finansverdenens internationale røverbander. Præcis som Hitler ville udrydde alle ”under-mennesker”, ønsker finansfyrsterne at VINDE over alt og alle - udelukkende for at pleje deres egen selv-glæde, og udleve en jordisk tilværelse i luksus, mens de morer sig over at destruere og udnytte planeten.
Derfor vil JEG forsvare alt og alle imod dem (autoriteterne) og prøve at holde min egen livsstil så fri som mulig af deres klamme greb. Det er ikke fordi jeg selv vil have personlig magt. Magt korrumperer.
Allerede i 1969 skrev jeg følgende:
”Jeg vil ikke have magten for at have den, men for at forhindre de ondskabsfulde i at tage den.”
For mennesker burde tilværelsen ikke dreje sig om at vinde over, eller at være smartere end andre; det er et tomt og meningsløst selvmål.

19-02-2014

(inspireret af Olympiaden)